c SIJOITA ULKOPOREALLAS HARKITEN

SIJOITA ULKOPOREALLAS HARKITEN

Tärkeintä on, että kylvyn tuleva sijaintipaikka on tasainen ja vakaa. Ulkoporeallas voidaan sijoittaa puuterassille tai upottaa terassiin (ota kuitenkin huomioon, että ulkoporeallasta ympäröivien terassinosien on oltava helposti poistettavissa, jotta kylvyn huoltoluukut voidaan tarvittaessa avata helposti). Alustaksi sopii myös tasaiseksi tampattu ja eristetty sorapohja, valettu perustus, laatoitus tai vastaava.

Vedellä täytetty ulkoporeallas, jossa on 6 kylpijää, painaa 2000-2500 kg. Alue on laajuudeltaan 4-5 m² ja neliömetriä kohti jaettuna 500 kg tai 50 gr / cm². Normaalirakenteinen puuterassi tukirakenteineen kestää tämän kuorman ongelmitta. Jos terassin kantokyky kuitenkin epäilyttää, kannattaa varmuuden vuoksi tarkistuttaa rakenteet puusepällä.

TILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa SpaDealersin uutiskirjeitä. Samalla hyväksyn, että SpaDealers käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Lisätietoja