Ulkoporeallas netistä | Poreallas - SpaDealers

Ulkoporeallas / poreallas pohjolan olosuhteisiin

Osta pohjoiseen ilmastoon suunniteltu ulkoporeallas

SpaDealers:in valikoimassa on ainoastaan huippuluokan ulkoporealtaita, jotka on suunniteltu ja rakennettu erityisesti pohjoisiin ilmasto-olosuhteisiin. Näin voimme luvata sen, että altaat kestävät ympärivuotista käyttöä ja vaativampiakin olosuhteita. Muovista ja puusta rakennetut ulkoporealtaat on eristetty hyvin, mikä suojaa poreallasta jäätymisvaurioilta ja keventää myös käyttökustannuksia.

Meillä on useita tyytyväisiä asiakkaita Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa – jopa Itävallassa porealtaan ostajat ovat kuulleet, mistä ulkoporeallas kannattaa ostaa! Erinomainen asiakaspalvelu, sujuva toimitus ja ulkoporealtaan helppo asennus saavat säännöllisesti kiitosta asiakkailtamme. Lue kokemuksia SpaDealers:in ulkoporealtaista ja vakuutu!

Ulkoporeallas puusta ja muovista, useassa eri mallissa

Valikoimaamme kuuluu useita erilaisia poreallasmalleja, joita valmistetaan puusta ja muovista. Mallivalikoimasta löytyy varmasti jokaiseen käyttötarkoitukseen soveltuva ulkoporeallas ja jos et ole ihan varma mikä olisi sinulle paras ratkaisu, autamme mielellämme oikean porealtaan valinnassa. Erityisesti jos hankintalistalla on upotettava ulkoporeallas, kannattaa hyödyntää asiantuntija-apua ostopäätöstä tehdessä.

Kaikki ulkoporealtaamme ovat sähkölämmitteisiä, mutta niihin voidaan halutessasi yhdistää myös puu- tai kaasukamiina.

TopSpa XS ja Polar -sarjojen ulkoporealtaat ovat sähkölämmitteisiä, mutta niihin voi yhdistää myös puu- tai kaasukamiinan. Lue lisää!

TILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa SpaDealersin uutiskirjeitä. Samalla hyväksyn, että SpaDealers käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Lisätietoja