Ulkoporeallas netistä | Poreallas - SpaDealers

Ulkoporealllas / poreallas pohjolan olosuhteisiin

Valitse SpaDealers, kun hankintasi kohteena on ulkoporealtaat

SpaDealers’in ulkoporealtaat ovat tehokkaasti eristettyjä ja pohjoisiin ilmasto-olosuhteisiin rakennettuja. Hyvä eristys tarkoittaa halpoja käyttökustannuksia ja suojaa jäätymisvaurioilta.

Vinkkejä ulkoporeallas-hankintaa harkitsevalle

Meillä on useita tyytyväisiä asiakkaita – paitsi Suomessa – myös Ruotsissa, Norjassa ja jopa niinkin kaukana kuin Itävallassa asti. Yksi suositeltava vinkki ulkoporeallas-hankintaa harkitsevalle on tutustua referensseihimme. Hyvä asiakaspalvelu, sujuva toimitus ja yksinkertainen, käytännönläheinen asennus selkeine ohjeineen ovat muutamia seikkoja, joista saamme kiitosta asiakkailtamme. Referenssit löydät täältä.

Porealtaat / ulkoporealtaat – useita erilaisia malleja puusta ja muovista

Alla esittelemme valikoimaamme kuuluvat ulkoporealtaat lyhyesti. Meillä on useita erilaisia puusta ja muovista valmistettuja malleja, joista jokaisen on helppo löytää tarkoitukseensa parhaiten soveltuva poreallas. Voit luonnollisesti perehtyä malleihin tarkemmin tuotesivuillamme, missä yksityiskohtaisesti kerromme miten porealtaat on muotoiltu ja mitä ominaisuuksia ne käyttäjälleen tarjoavat. Toki ulkoporealtaat esitellään myös kuvallisesti, jotta voit helpommin saada käsityksen siitä miten mikäkin malli sopisi juuri sinun omaan ympäristöösi.

TopSpa XS ja Polar –sarjat ovat sähkölämmitteisiä, mutta niihin voi yhdistää myös puu- tai kaasukamiinan. Lue lisää täältä