Ulkoporeallas | Poreallas | Täältä porealtaat / ulkoporealtaat edullisesti - Spadealers

ULKOPOREALLLAS / POREALLAS POHJOLAN OLOSUHTEISIIN – VALITSE SPADEALERS, KUN HANKINTASI KOHTEENA ON ULKOPOREALTAAT

SpaDealers’in ulkoporealtaat ovat tehokkaasti eristettyjä ja pohjoisiin ilmasto-olosuhteisiin rakennettuja. Hyvä eristys tarkoittaa halpoja käyttökustannuksia ja suojaa jäätymisvaurioilta.

Vinkkejä ulkoporeallas-hankintaa harkitsevalle

Meillä on useita tyytyväisiä asiakkaita – paitsi Suomessa – myös Ruotsissa, Norjassa ja jopa niinkin kaukana kuin Itävallassa asti. Yksi suositeltava vinkki ulkoporeallas-hankintaa harkitsevalle on tutustua referensseihimme. Hyvä asiakaspalvelu, sujuva toimitus ja yksinkertainen, käytännönläheinen asennus selkeine ohjeineen ovat muutamia seikkoja, joista saamme kiitosta asiakkailtamme. Referenssit löydät täältä.

Porealtaat / ulkoporealtaat – useita erilaisia malleja puusta ja muovista

Alla esittelemme valikoimaamme kuuluvat ulkoporealtaat lyhyesti. Meillä on useita erilaisia puusta ja muovista valmistettuja malleja, joista jokaisen on helppo löytää tarkoitukseensa parhaiten soveltuva poreallas. Voit luonnollisesti perehtyä malleihin tarkemmin tuotesivuillamme, missä yksityiskohtaisesti kerromme miten porealtaat on muotoiltu ja mitä ominaisuuksia ne käyttäjälleen tarjoavat. Toki ulkoporealtaat esitellään myös kuvallisesti, jotta voit helpommin saada käsityksen siitä miten mikäkin malli sopisi juuri sinun omaan ympäristöösi.

 • Polar

  Aidosta suomalaisesta lämpökäsitellystä männystä valmistetut Polar-sarjan ulkoporealtaat ovat eristettyjä ja sisältävät monia edistyksellisiä ratkaisuja. Tuotteen sisäpinta on päällystetty puhdistamista helpottavalla elastisella ja läpinäkyvällä muovimateriaalilla (TubCoat).
 • TopSpa

  Täysin eristetyt ulkoporealtaat, joissa sähkölämmitys, porejärjestelmä ja suodatus.

  Ainutlaatuiset suodatus- ja tyhjennystoiminnot

 • TopSpa XS

  Muovista valmistetuissa ja eristetyissä TopSpa XS -ulkoporealtaissa on sähkölämmitys, porejärjestelmä ja suodatus. Erittäin edullinen vaihtoehto markkinoilla olevien lukuisten ulkoporealtaiden joukossa!

  Lue tästä tarkemmin miten paljumme ja porealtaamme eristetään!TopSpa XS ja Polar –sarjat ovat sähkölämmitteisiä, mutta niihin voi yhdistää myös puu- tai kaasukamiinan. Lue lisää täältä