Referenssikohteet - TopSpaXS - Anders, Visby, SWEDEN

Ostimme kylpytynnyrimme huutokauppasivustolta, mutta kaikki yhteydet hoidimme SpaDealersiin. Yhteydenpito oli henkilökohtaista ja mukavaa, kohtelu nopeaa ja hyvää. Toimitus sinänsä oli erittäin joustavaa, kuorma-auto toi kylpytynnyrin jopa puutarhaan asti! Itse tynnyri ei silloin ollut meille raskas kantaa paikoilleen (3 aikuista). Normaalitekninen henkilö selviää jäljellä olevasta vähäisestä asennustyöstä ongelmitta, silti sähköpuolen töihin tarvitaan tietysti sähköasentaja. Rakentamisen laatu on hyvää, kaikki vaikuttaa tarkoin harkitulta ja yhteensopivalta.

Myös kylpykokemus on positiivinen, tynnyri on todella korkea/syvä, mikä on hyvä asia, kun pituutta on runsaat 190 cm kuten minulla. Lämpöä on helppo säätää termostaatilla ja poreet ovat odotettua huomattavasti runsaampia ja mukavampia. Arvelimme niiden olevan “vain kivoja juttuja”, mutta tosiasiassa käytämme ominaisuutta odotettua enemmän.
Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä koko ostokseemme, TopSpa XS on erinomainen valinta, jos haluaa helppokäyttöisen kylpytynnyrin, ja kohtuuhintaan!

Ystävällisin terveisin
Anders
KiinteistömeklariTILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa SpaDealersin uutiskirjeitä. Samalla hyväksyn, että SpaDealers käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Lisätietoja