Referenssikohteet - TopSpa - Ulf, Värmdö, SWEDEN

Mietteitä Spa Medio –kylpymme tiimoilta:

Moniin verrattuna, pitkäaikainen suomalainen kokemus ulkona kylpemisestä / kylpytynnyreistä tuntui turvalliselta. Hyvä eristys, helposti saavutettavat huolto- ja tyhjennystoiminnot.

Positiivista tumma pohja (valtameren sininen), täydellinen iltapulahdukseen, ilman teräviä kontrasteja, ainoa näkemämme, jossa tämä mahdollisuus.

Kunnolliset säädettävät suuttimet. Tuntuu luotettavalta!

Nopeat vastaukset tarjouspyyntöihin, kaikki olennaiset sitoumukset selvästi ja selkeästi eriteltyinä (kustannukset, kuljetusehdot, takuut, ajat), jopa meille, jotka emme tilaa tällä tavoin tavaroita päivittäin. Tuntui turvalliselta ja harkitulta, mikä selvästi tulikin toteen näytetyksi toimituksessa.

Erittäin hyvät ohjeet: kaikki kuvattu loogisessa järjestyksessä, ja sähköasentaja arvosti kytkentäohjeita. Hyviä käytännön vinkkejä, joita olemme kaivanneet muilta mahdollisilta toimittajilta.

Hyvä tavoitettavuus / nopeat vastaukset kysymyksiimme ennen ja jälkeen toimituksen.

Lähellä oleva edustaja tuo turvaa (Värmdö/Tukholma).

Fantastinen toimitus. Olin huolissani, että toivomaamme sijoituspaikkaan tarvittaisiin oma nosturi (390 kg…) hienosäätöä varten, mutta luotettava kuljettaja nosti sen paikoilleen millimetrin tarkkuudella, 29 metriä, yli puiden, kukkapenkkien ja terassikaiteiden. Vaikuttavaa! Hyvä kuljetuslikkeen valinta! Tuli myös täsmälleen sovittuun aikaan!

Epäröintimme tämän investoinnin osalta joutui täysin häpeään: Tilaus ja toimitus täysin meidän toiveidemme mukaisesti, hierontatoiminnot / pumppuvoima ylittivät odotuksemme. Mahtavat suihkut viihdyttävät sekä lapsia että aikuisia vieraita. Kattava valaistus kruunaa elämyksen, erityisesti nyt kun illat pimenevät ja pikapulahduksesta myöhäisen työpäivän jälkeen on tullut tapa.

Päivittäisen elämyksen lisäksi, tuttu välittäjä vahvisti tämän investoinnin todella lisäävän talon jälleenmyyntiarvoa päivänä jona päättäisimme sen myydä (mutta siihen nyt kyllä on vielä aikaa…)

Lähetä sähköposti ja tule itse paikan päälle katsomaan!

Ulf, VärmdöTILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa SpaDealersin uutiskirjeitä. Samalla hyväksyn, että SpaDealers käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Lisätietoja