Referenskund - Kent fr�n Konga recenserar: Citypalju

Etsimme internetistä taajama-asutukseen soveltuvaa, nestekaasulla lämmitettävää kylpytynnyriä ja löysimme SpaDealersin city-paljun 24 KW nestekaasulämmittimellä. Kun olimme tehneet päätöksen kylpytynnyristä tarvikkeineen, pyysimme tarjouksen ja saimme vastauksen jo seuraavana päivänä. Kaikki yhteydenpito SpaDealersin kanssa on tapahtunut internetin välityksellä.
Kylpytynnyrin toimituksen piti tapahtua puolentoista viikon kuluessa tilauksesta ja se toteutui viikossa, joten palvelu ja toimitus olivat erittäin hyviä!

Kylpytynnyri toimitettiin 90-prosenttisesti täysin asennettuna, asennusta tarvitsivat ainoastaan kaasukamiinan suojalaatikko ja nestekaasukamiinan kytkeminen. Asennusohjeet olivat todella helpot ymmärtää, koska niissä oli sekä kuvia että tekstiä!

Olemme erittäin tyytyväisiä SpaDealersilta hankkimaamme kylpytynnyriin. Se on helppo lämmittää, sillä käytämme sitä vähintään 3 päivänä viikossa täydelliseen virkistymiseen ja rentoutumiseen ystävien ja perheen kanssa. Se on helppo pitää puhtaana lisäksi ostamamme Aquaclarus 4000 –suodatinjärjestelmän avulla. Se on hyvin eristetty ja pitää lämmön erittäin hyvin!

6.9.2015
Kent, Konga, Ruotsi

Hei Ole!

Me Kongasta toivotamme Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta

Minun pitää kirjoittaa hiukan kuvista mitkä näkyy tässä sähköpostissa.
Todella fantastinen tynnyri, kuten näet kuvista on –8 astetta pakkasta, veden lämpötila tynnyrissä on +40 astetta. Eristys on aivan erinomainen.

24.12.2015
Yt/KentTILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa SpaDealersin uutiskirjeitä. Samalla hyväksyn, että SpaDealers käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Lisätietoja