Referenssikohteet - Citypalju - Marko, Vaasa, FINLAND

Päätimme tilata kylpytynnyrin kotiimme, valintamme kohdistui SPA DEALERsin valmistamaan ARCTIC CITY PALJUUN. Valinnassa painoivat kaasulämmitys, eristys sekä tuotteen viimeistely ja laatu. Tilasimme paljumme kesäkuun alussa, toivoimme toimitusta ennen juhannusta.


Alustaksi teimme 150x50 kyllästetystä puusta kehikon, 1850x1850mm n.300mm jaolla, jonka laudoitimme terassilaudalla (95x28) kehikko lepää muutaman betonilaatan päällä sorapetillä, sorapeti kevyesti tiivistettynä. Routaeristys alla sekä reunoilla.


Halusimme tehdä samalla terassiimme laajennuksen johon palju tulisi. Palju uppoaa terassiin kulmaan ja paljun korkeudeksi terassin pinnasta jää n.60cm. SPA DEALERsin sivuilta ladattujen ohjeiden ja mittakuvien mukaan teimme valmiiksi jopa terassin reunaan paljulle pyöreän leikkauksen. Ympyrän säteenä käytimme 905mm.

Tuote saapui juhannusviikon alussa, eli 2 viikkoa tilausvahvistuksesta!

Palju saapui lähes käyttövalmiina, ainoastaan kaasulämmitin täytyi kiinnittää valmiiksi tynnyrissä olleeseen eristettyyn koteloonsa, kaasupullon kotelo oli osina, ohjeet, ruuvit ja eristysmateriaalit mukana, jopa ruuvien paikat oli valmisteltu kaasupullokotelon seinissä. Kaasupullolle ei tullut venttiiliä ja letkua mukana, joten se oli hankittu jo valmiiksi. Mukana tuli myös puusuoja öljy, öljysimme paljun puu-osat ennen kuin siirsimme sen paikalleen.


Ensimmäinen paljun lämmitys sujui helppojen ohjeiden avulla ongelmitta. Vesi "hanakylmästä" 38asteeseen sujui noin 2,5 tunnissa. Kaasulämmittimessä on vedenlämpötilan näyttö, kun vesi on sopivan lämpimää, tarvitsee vain sammuttaa lämmitin.

Mielestämme käyttö on paljon helpompaa kuin puukaminalla, lämmitys on tasaista ja lämmön säätely on helppoa. Paljun eristys tuntuisi olevan loistava, odotamme talvikelejä "innolla". Eristetty kansi on todella siisti ja viimeistelty, lisäksi kiinnitys voidaan lukita.TILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa SpaDealersin uutiskirjeitä. Samalla hyväksyn, että SpaDealers käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Lisätietoja