Referenssikohteet - TopSpaXS - SARI , Helsinki, FINLAND

Kesälomalla juolahti mieleen hankkia kylpypalju mökille saunanautintoa tehostamaan!
Ryhdyin tuumasta toimeen ja selailin internetistä tietoja paljuista ja niiden suomista mahdollisuuksista.
Silmiini osui SpaDealersin sivut ja niiden antama kuva monipuolisesta tarjonnasta!

Kävimme paikan päällä katsastamassa valikoimaa ja päädyimme keskusteluiden kautta tuotteeseen, jossa olisi ns. 'kaikki herkut' ja sen käyttö olisi ympäri vuoden helppoa ja niin vaivatonta kuin paljun käyttö voi olla!
Niinpä tilasin TOPSPA XS paljun, joka toimii sähköllä. Vesi pysyy paljussa koko ajan n. 36 asteisena termostaatin avulla hoidetun lämmityksen kautta. Paljussa on myös led-valot, jotka vaihtavat väriään aika ajoin! Kylpynautintoa täydentävät lisäksi poreet, jotka voin kytkeä päälle niin halutessani.

Pohjien tekoon pihamaalle tuli ryhtyä heti, sillä paljun toimitus kotiin ei kestänyt kuin runsaan viikon. Teimme pohjat itse ja asensimme paljun paikoilleen. Tämän jälkeen sähkömies teki paljuun tarvittavat kytkennät ja asensi ajastimen.

Olemme nyt kylpeneet joka viikonloppu ainakin parina päivänä putkeen - ja nautinto on ollut mitä parhain!

02.09.2015
Sari, Punkalaidun, Suomi

Palju on nyt asennuksensa jälkeen ollut yli puoli vuotta ahkerassa käytössä. Kaikki on toiminut moitteetta ja palju on ollut lämpimänä myös kovilla pakkasilla! Ihana tapa rentoutua työviikon jälkeen.

13.03.2016
Sari, Punkalaidun, SuomiTILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa SpaDealersin uutiskirjeitä. Samalla hyväksyn, että SpaDealers käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Lisätietoja