Referenssikohteet - AquaStar - Jari, Järvenpää,

Olin jo useita vuosia haaveillut paljusta takapihallemme. Tein lupauksen, että hankin sellaisen itselleni 50-vuotislahjaksi. Kun itse hankkii itselleen lahjan, se on takuuvarmasti mieleinen. Haaveeni oli hankkia palju ympärivuotiseen käyttöön sähkökäyttöisenä, ettei lämmityksen ja kamiinan kanssa tarvitse puljailla. Paljun tulisi olla ”hetivalmis” käyttöön, kun siltä tuntuu. Vaikka arki-iltana treenien jälkeen.

Ollessani työmatkalla Kölnin messuilla Saksassa osuinkin sattumalta suomalaisen Spa Dealersin osastolle. Innostuin välittömästi heidän tuotteistaan. Melko pian reissulta kotiuduttuani otin yhteyttä Spa Dealersin edustajaan ja pyysin tarjouksen. Pääsimme nopeasti ja jouhevasti kauppoihin. Valintani oli Polar Aquastar 180.
Sain Spa Dealersin edustajalta erinomaista palvelua. Kaupat sovittuamme he ottivat vielä yhteyttä ja tarjosivat minulle vaihtoehtoa lunastaa Helsingin Messukeskuksessa mökkimessuilla Spa Dealersin osastolla näytillä olleen paljun. Näin säästimme rahtikuluja.

Lumien sulettua toukokuun alussa aloitimme rakennushommat: palju oli tarkoitus ”integroida” osaksi takapihamme laajahkoa terassia. Näin se maisemoituisi mukavasti terassikokonaisuuteen. Suunnittelun haasteen aiheutti ratkaista vaatimus päästä vapaasti huoltoluukuille. Sekin haaste ratkesi, kun paljuterassiin tehtiin irrotettava kansilaudoitus (kuva7-9). Näin huoltoluukuille pääsee kätevästi nostamalla vain terassikannen ylös. Rakennelma onnistui mainiosti. Koko komeus viimeisteltiin vielä köysiaidalla (kuva 11). Paljuterassiin laitettiin myös sähköpistorasia, että paljunautinnon voi vielä täydentää esim. tuomalla kaiuttimet paljun viereen ja soittamalla ämyreistä mieleistään musiikkia. Korkea paljuterassi tarjoaa myös runsaasti ”varastotilaa” terassin alle. Sinne voi esim. talven ajaksi varastoida puutarhakalusteita (kuva 10).

50-vuotissynttäreilläni sankarin syntymäpäivävastaanotto oli paljussa kesäkuussa 2012. Palju on jo nyt tuottanut runsaasti nautinnollisia kylpykokemuksia sekä aikuisille että nuorille. Nuorisokin on ehtinyt järjestämään jo useita tyttöjen ja poikien ”paljuiluiltoja”. Mikäs sen lystimpää, kuin pakkasella saunasta pulahtaa pipo päässä lämpimään paljuun köllöttelemään ja katselemaan kuulakasta tähtitaivasta.TILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa SpaDealersin uutiskirjeitä. Samalla hyväksyn, että SpaDealers käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Lisätietoja