Referenssikohteet - Basic - Seppo, Myllyoja, Finland

KOKEMUKSIA KYLPYTYNNYRIPROJEKTISTAMME HEINOLAN MYLLYOJALLA

Kysymys 1. Kontaktien toimivuus ja toimitus
Saimme etukäteistietoa SpaDealersista internetin kautta ja tapaaminen Habitare-messuilla Guy Öhbergin kanssa oli hyvä. Saimme kuvan asiantuntevasta myyjästä, jolla oli myös runsaasti omia kokemuksia kylpytynnyristä. Myös tarjouksen saimme nopeasti.
Tilausvaihe toimi lupausten mukaisesti ja saimme asiat sovittua puhelimella ja sähköpostilla.
Itellan toimitus valitettavasti myöhästyi vuorokauden toimitusprosessin ongelmien vuoksi Lahdessa (luimme asiasta vasta netistä), joten meiltä meni yksi suunniteltu asennuspäivä hukkaan vapaa-ajan talollamme. Toimitus saapui Myllyojalle 27.10.2011 iltapäivällä. Olimme tehneet alustaristikon aiemmin valmiiksi. Asennus on vielä loppusilausta vaille kesken.

Kysymys 2. Asennuksen kuvaus
Pakkaukset olivat hyviä ja puutavaran laatu hyvä. DVD oli hyvä, vaikka jonkin verran ylimalkainen. Meille jäi vähän epäselväksi, mitkä ruuvit oli tarkoitettu mihinkin tynnyrin pohjassa. Saimme tynnyrin kuitenkin hyvin koottua, koska apunamme oli rakennusalan ammattilainen. Uunin asentamisessa oli vaikeuksia, koska printtiesitteessä ja DVD:ssäkin uuni oli 90 asteen kulmassa suhteessa tynnyriin, mutta saimme asennettua sen vain 45 asteen kulmaan. Mustat putkien liittimet olisivat voineet olla pidempiä, jolloin uunin asentamisasentoa olisi voinut enemmän muunnella.
Saimme kuitenkin hyvin apua puhelinpalvelusta kysymyksiimme.
Lähetämme lisää kuvia ja kerromme kylpykokemuksista joulukuun aikana.

KOKEMUKSIA KYLPYTYNNYRIPROJEKTISTAMME HEINOLAN MYLLYOJALLA

Kysymys 3. Kuvaus kylpykokemuksesta
Pääsimme kokeilemaan kylpytynnyriä ensimmäisen kerran 9.12., joka oli myös varsin myrskyinen päivä. Ulkolämpötila oli muutaman asteen plussan puolella, joten päätimme tuulesta ja räntäsateesta huolimatta testata tynnyriä. Uuni toimi mainiosti ja vesi lämpeni noin kolmessa tunnissa, kuten oli arviommekin. Kylpykokemus oli erittäin miellyttävä ja rentouttava kahdelle hengelle. Puulämmitteinen rantasaunamme täydensi hienosti kylpykokemusta.
Ainoastaan veden poisto uunista illalla askarrutti meitä hieman. Printtiesitteessä ja myös netissä on lämmitysohjeissa vielä mukana kuva vanhasta uunimallista, jossa ymmärryksemme mukaan vesi pitää erikseen poistaa uunista jäätymisvaaran ollessa mahdollinen. Saimme kuitenkin hyvää palvelua viikonloppuna myyjältä Guy Öhbergiltä ja varmistuimme siitä, että uudesta uunista vesi poistuu samalla kuin tynnyristäkin.
Ehdotuksemme kuitenkin olisi, että kerrotte uuden uunin saajille, että esitemateriaali sisältää tietoa myös vanhasta uunimallista. Nettiin tuo asia on varmaan helppo lisätä nopeastikin.
Lähetämme teille uusia iloisia kuvia kylpykokemuksista ensi vuonna.
Talviterveisin

Anneli Telama-Sivonen Seppo SivonenTILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa SpaDealersin uutiskirjeitä. Samalla hyväksyn, että SpaDealers käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Lisätietoja