Referenssikohteet - AquaKing - Stefan, Staffelbach, SWITZERLAND

Ostimme vuosi sitten kylpytynnyrin jossa oli sisäpuolinen kamiina. Jokaista kylpyä varten jouduttiin lämmittämään vesi ja odottamaan että kylpy lämpenisi. Löysimme sitten internetistä ratkaisun, joka mahdollistaisi kylpemisen silloin kun tekee mieli kylpeä. Löytämämme tuote oli SpaDealersin Polar AquaKing Jets josta kiinnostuimme.

Kiitos nopean konsultoinnin ja nopeista vastaustauksista teimme päätöksen aika nopeasti. AquaKing kylpy toimitettiin valmiiksi koottuna. Kytkimme helposti pumput ja lämmityksen sekä ohjausjärjestelmän mukana seuranneiden ohjeiden mukaisesti.

Sähkökytkennän jälkeen pystyimme alkamaan käyttämään kylpyä. Nyt voimme milloin vain pulahtaa kylpyyn ja nauttia kylvystä. Rentoutumiseen voi kytkeä porejärjestelmän tai selkähierontaan jethieronnan.

Integroitu LED-valo antaa pimeällä kylpykokemukselle romanttisen tunteen. Nautimme kylvystä etenkin silloin kun on kylmää ja lunta sataa, se on todella rentouttavaa.

Kylvyn sileä sisäpinta helpottaa puhtaanapitoa, kaikkiin kohtiin pääsee hyvin käsiksi.

S. MorgenthalerTILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa SpaDealersin uutiskirjeitä. Samalla hyväksyn, että SpaDealers käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Lisätietoja