Referenssikohteet - Basic - Henrik, Siuntio, FINLAND

Ravintola Artalli sijaitsee Siuntiossa Vikträskjärven rannalla, jonka saunarakennuksen terassille kylpytynnyri on asennettu. Tilausravintola-, kokous-, elämys- ja kalastusmatkailutoimintaa tiloissa pyörittää yritykseni Vapaaherranelämää. Halusin kylpytynnyrin saunalle voidakseni tarjota asiakkailleni lisäelämyksiä ja päädyin SpaDealersin asiakkaaksi kuultuani positiivisia kommenteja kyseisen yrityksen tuotteista.

Tynnyri (HT 180 BASIC) on niin sanottu rakennussarja, joka toimitettiin ajallaan, vain muutama päivä tilauksesta rantasaunallemme. Kasausohjeet, sekä mukana tullut dvd olivat selkeitä ja niiden avulla kasaus sujui ongelmitta kahdelta hengeltä noin kolmessa tunnissa. Tynnyrin materiaali oli hyvälaatuista ja kaunista lämpökäsiteltyä puuta ja kaikki osat menivät ongelmitta paikoilleen. Mukana seurannut nestekaasukäyttöinen lämmitin oli valmiiksi kasattu ja senkin asennus oli vaivatonta. Ainoan ongelman aiheutti lämmittimen ja sen ohjauslaitteen välinen vaijeri, jonka pystyi asentamaan muutamalla eri tavalla. Onnistuin laittamaan sen väärin muutaman kerran, ennen kuin sain laitteen toimimaan. Kun tynnyri oli täytetty vedellä, ilmeni vain pieniä muutamasta oksakohdasta johtuvia vuotoja. Kaasulämmittimen käyttö on erittäin helppoa ja se lämmittää veden automaattisesti 42 asteiseksi, minkä jälkeen termostaatti sammuttaa liekin.

Kylpykokemukset ovat olleet positiivisia, vaikka tuotetta on käytetty tähänmennessä vain kesä kuumalla. Uskoisin kylpytynnyrin tuottavan parhaat elämykset koleina syysiltoina, tähtitaivaan alla, kokouksen jälkeen rentouttajana, tai kalareissun päätteeksi.

Voin suositella tuotetta kaikkille laadukkaasta kylpytynnyristä kiinnostuneille.TILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa SpaDealersin uutiskirjeitä. Samalla hyväksyn, että SpaDealers käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Lisätietoja