Referenskund - JOUNI fr�n Lohja recenserar: TopSpaXS

Koska olemme vanhoja asiakkaita SpaDealersin kanssa, oli luontevaa kääntyä heidän puoleensa uuden kylpytynnyrin hankinnan tullessa ajankohtaiseksi.

Lähetimme tarjouspyynnön SpaDealersin nettisivuston kautta ja saimme tarjouksen nopeasti. Tämän jälkeen yhteydenpito sujui helposti sähköpostin välityksellä. Toimitusajankohta saatiin sovittua joustavasti ja lähetyksen kulkua saattoi seurata lähetystunnuksen avulla netistä. Toimitus tuli pihalle.

Vaikka kylpytynnyri on kevyt, jouduttiin sitä haasteellisen kuljetusreitin takia keventämään. Kylpytynnyriä kevennettiin purkamalla ulkopaneelit sekä lämmöneristeet pois. Nähtiinpähän samalla, miten putkisto ja valot oli asennettu. Kolmen hengen voimin kylpytynnyri kannettiin jyrkähköä portaikkoa pitkin yläpihalle lähelle lopullista sijoituspaikkaa.

Kylpytynnyri asennettiin vanhan tynnyrin paikalle, joten pohjatöitä ei tarvinnut paljoa tehdä Konehuoneen seinäkehikkoa, sekä valmiiksi alustalle asennettua suodatinpumppujärjestelmää hyödyntäen sähkönsyötön ja poistoputken paikka saatiin mitoitettua oikeaan paikkaan.


Kylpytynnyrin keveyden ansiosta oli helppoa asentaa ahtaassa paikassa lämpöeristeet ja paneelit takaisin paikalleen sekä käsitellä puuosat mukana tulleella puunsuojaöljyllä. Kylpytynnyri asemoitiin oikealle paikalleen. Konehuoneen alapohjan lämpöeriste sekä konehuoneen seinäkehikko laitettiin paikalleen.

Erillisellä kelloajastimella ohjeiden mukaan säädettiin pumppu käymään vuorokauden aikana tasaisesti. Illalle laitettiin pidempi aika käynnille, kun tuohon aikaan todennäköisimmin kylpytynnyrissä tullaan käymään....

Lämmittimen termostaattia säätämällä haettiin haluttu veden lämpötila käyttäen apuna toimituksessa mukana tullutta lämpömittaria. Talvea kohti mentäessä pitää tarkkailla veden lämpötilaa, pysyykö se oikealla tasolla nyt säädetyllä käyntiajastuksella vai pitääkö käyntimäärää lisätä, jotta lämmitin pumpun käydessä kerkeää lämmittää vettä riittävästi...

Puuverhoilunsa sekä ruskean sävytyksen ansiosta kylpytynnyri sopii ympäristöönsä todella hyvin. Todella kevyt lämpöeristetty kansi, mitä on helppo käsitellä ja siirtää pois kylvyn ajaksi. Neljän lukitussalvan avulla kannen saa pysymään kiinni, mikä on hyvä turvallisuusasia, varsinkin jos on pieniä lapsia käyttäjäkunnassa. Eivät saa itse niin helposti kantta auki.


Helppo käyttää, hyvä ja rentouttava. Pimeällä led-valot ovat hienot. Saa värit vaihtumaan automaattisesti tai mielen mukaan voi valita sopivan värin rentoutumishetkelle. Todella mahtava rentoutumispaikka niin arkeen, kuin viikonloppuun. Pimenevinä iltoina hienoa istua tähtitaivaan alla lämpimässä, poreilevassa vedessä.TILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa SpaDealersin uutiskirjeitä. Samalla hyväksyn, että SpaDealers käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Lisätietoja