Muoviset kylpytynnyrit - Spadealers
Muoviset kylpytynnyrit

Mallistomme muoviset kylpytynnyrit jotka toimitetaan koottuina ovat polyeteeniä tai lasikuitua ja niiden varusteena on puukamiina tai kaasukamiina.

Me rakennamme muovisen kylpytynnyrimme näin!

FINNTub on muovista valmistettu mallimme, jossa on ulkopuolinen tehokas (25 kW) puulämmitteinen kamiina. Kaksivaippainen kamiina on valmistettu ruostumattomasta merialumiinista, joka saavuttaa nopeasti halutun lämpötilan. Tämä on tärkeää kamiinan sisäpuolisten kerrosten minimoimiseksi. Sillä on merkitystä myös puhtaamman ympäristön kannalta vähäisemmän savunmuodostuksen ja tehokkaan palamisen ansiosta. Ulkopuolelle sijoitettu kamiina ei valloita tilaa paljun sisältä, joka siten voidaankin kokonaisuudessaan hyödyntää käyttötarkoitukseensa, eli kylpemiseen.

City-Palju – kylpytynnyri tiheään rakennetulle alueelle!

Kaasulämmitteisen (24 kW) City-sarjamme City-Palju on mainio ratkaisu sinulle, joka haluat saada tiheään rakennetulle alueelle edullisen ja nopeasti lämpenevän kylpytynnyrin. Kaasukamiinan ansiosta säästyt kaikelta savulta ja puulämmitykseen kuuluvilta lisäaskareilta. Voit kylpeä kaikessa rauhassa, eikä naapureidesikaan tarvitse valittaa mahdollisista puulämmitteisen paljun aiheuttamista savuhaitoista.

SpaDealers’in kylpytynnyreissä on joko puulämmitys, kaasulämmitys tai sähkölämmitys

Muovimateriaaleina SpaDealers käyttää polyeteeniä, akryyliä ja lasikuitua.

  • Polyeteeni

    on kestävä, yksivärinen tai marmorikuvioinen muovi, jota käytetään laajasti muovipusseista kookkaisiin muovikontteihin. Materiaali sopii mainiosti myös kylpytynnyreihin.
  • Akryyli

    on materiaali, jota useimmat paljujen valmistajat käyttävät. Akryylipinnan tausta vahvistetaan lasikuidulla. Akryyliä on saatavissa useissa eri väreissä; kaikkea yksivärisestä monenkirjavaan. Akryylipinta kestää pyyhkimistä ja on helppo pitää puhtaana. Vaihtoehdoista akryyli on ”ylellisin” mutta myös kallein.
  • Lasikuitu

    Koska polyeteeni ja akryyli edellyttävät melko monimutkaisia valumuotteja ja valmistustapoja, voidaan lasikuidun muotit ja valmistus toteuttaa suhteellisen yksinkertaisesti. Ensin muottiin levitetään paksu geelikerros, jotta saadaan hieno ja tasainen pinta, väri ja kovuus. Geelipinnan kovetuttua muottiin levitetään useita kerroksia lasikuitukangasta, joka päällystetään kovitemuovilla.
Kaikista muoveista voidaan yleisesti todeta, että design ja materiaalin paksuus määrittävät tuotteen vakauden. Ohuempi materiaali on valmistuskustannuksiltaan edullisempaa, mutta vaikuttaa negatiivisesti tuotteen kestävyyteen.

Referenssikohteet

Tehokas eristys nopeuttaa kylpytynnyrin lämmittämistä – ja säilyttää lämpötilan pidempään lämmityksen päätyttyä!