SpaDealers muovinen kylpytynnyri ja palju - SpaDealers

SpaDealers muovinen kylpytynnyri ja palju

Tilaa muovinen kylpytynnyri tai palju valmiiksi koottuna, puukamiinalla tai kaasukamiinalla!

FINNTub on polyeteenistä valmistettu palju- ja kylpytynnyrimallimme, jossa on ulkopuolinen tehokas (25 kW) puulämmitteinen kamiina. Kaksivaippainen kamiina on valmistettu ruostumattomasta merialumiinista, joka saavuttaa nopeasti halutun lämpötilan. Tämä on tärkeää kamiinan sisäpuolisten kerrosten minimoimiseksi, jolla taas on merkitystä puhtaamman ympäristön kannalta. Kevytrakenteinen kamiina tuottaa vähemmän savua ja palaa tehokkaammin. Ulkopuolelle sijoitettu kamiina ei vie tilaa paljun sisältä, joka siten voidaankin kokonaisuudessaan hyödyntää käyttötarkoitukseensa, eli kylpemiseen.

Katso, miten olemme rakentaneet muovisen paljun.

City-Palju on kylpytynnyri, joka ei savusta naapureita

Kaasulämmitteisen (24 kW) City-sarjamme City-Palju on mainio ratkaisu sinulle, joka haluat saada tiheään rakennetulle asuinalueelle edullisen ja nopeasti lämpenevän paljun. Kaasukamiinan ansiosta säästyt kaikelta savulta ja puulämmitykseen kuuluvilta lisäaskareilta. Voit kylpeä kaikessa rauhassa, eikä naapureidenkaan tarvitse valittaa mahdollisista puulämmitteisen paljun aiheuttamista savuhaitoista.

SpaDealers'in kylpytynnyri on joko puulämmitteinen, kaasulämmitteinen tai sähkölämmitteinen. Lue lisää!

Muoviset kylpytynnyrit ja paljut tehdään polyeteenistä

Polyeteeni on kestävä, yksivärinen tai marmorikuvioinen muovi, jota käytetään laajasti muovipusseista kookkaisiin muovikontteihin. Materiaali sopii mainiosti myös ulkoporealtaisiin ja kylpytynnyreihin. Kierrätyksen näkökulmasta polyeteeni on yksi kiehtovimmista ja määrältään hallitsevimmista muovilaaduista. Polyeteenillä materiaalina on pieni ympäristö- ja terveysriski, mutta sitä ei saa kuumentaa.

Kaikista muoveista voidaan yleisesti todeta, että design ja materiaalin paksuus määrittävät kylpytynnyrin tai paljun vakauden. Ohuempi materiaali on valmistuskustannuksiltaan edullisempaa, mutta vaikuttaa negatiivisesti tuotteen kestävyyteen.

Kokemuksia paljuista ja kylpytynnyreistä.

Tehokas eristys nopeuttaa paljun lämmittämistä ja säilyttää lämpötilan pidempään lämmityksen päätyttyä!

TILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa SpaDealersin uutiskirjeitä. Samalla hyväksyn, että SpaDealers käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Lisätietoja