Spadealers - Maksutapat

Tarjoamme seuraavia maksuvaihtoehtoja asiakkaillemme:

Seuraavien verkkopankkien kautta voit maksaa pankkitunnuksilla:
Nordea
Danske Bank
Aktia
POP Pankki
Lähitapiola
OP Osuuspankki
Ålandsbanken
Säästöpankki
Handelsbanken.
Voit maksaa seuraavilla luottokorteilla:
VISA
VISA Electron
MasterCard
PayPal
Lasku, osamaksu:
Yrityslasku, B2B (business to business) asiakkaille. Lisämaksu tulee.
Lasku 14 päivää netto yksityisasiakkaille
Osamaksu yksityisasiakkaille

Osamaksu:


Voimme tarjota korotonta osamaksua aina 12 kk. asti meidän suomalaisille asiakkaille SveaWebPay kautta.

Maksimisumma osamaksulle on 8000 euroa.

HUOM! Jos enimmäismäärä ylittyy, ylimääräinen summa maksetaan “käteismaksuna”. SpaDealers kertoo tästä tarkemmin, jos maksutavaksi valitaan osamaksu ja summa ylittää 8000 €

Voit kirjoittaa yhden esimerkkisumman (maksimi 4000 €) tähän alle ja saat takaisin listan jossa eri maksuvaihtoehdot näkyy:Huomaa myös, että jos summa ylittää 4000 €, Svea tarvitsee lisätietoja ja anomus käsitellään manuaalisesti. Kun summa on alle 4000 €, anomus käsitellään automaattisesti Maksuturvan maksupalvelun kautta.

SveaWebpay (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa. Tämä on mahdollista, kun olet hyväksynyt luotonmyöntökriteerit ja täyttänyt henkilötunnuksesi kassalla. Saat kotiisi osamaksusopimuksen (2 kappaletta) joista Sinun tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla saat myös samaksun tarkemmat ehdot, jotka allekirjoituksellasi hyväksyt.

Luottoajan valitset Sinulle parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3092 tai asiakasinfo@svea.fi

Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saat asiakaspalvelustamme. Lue tarkemmat ehdot tästä. Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai tililuottosopimuksestamme, jonka löydät www.sveawebpay.fi. Svea noudattaa myös henkilötietosuojalakia. Myös tästä löytyy lisätietoja kuluttajaviraston sivuilta.

Yhteystiedot:
Svea WebPay/ Svea Ekonomi Ab, filial i Finland
Atomitie 2 C
00370 Helsinki
Puhelin: 09 4242 3092
Sähköposti: webpay@svea.fi
www.sveawebpay.fi