Spadealers - Maksutapat

Tarjoamme seuraavia maksuvaihtoehtoja asiakkaillemme:

Seuraavien verkkopankkien kautta voit maksaa pankkitunnuksilla:
Nordea
Danske Bank
Aktia
POP Pankki
Lähitapiola
OP Osuuspankki
Ålandsbanken
Säästöpankki
Handelsbanken.
Voit maksaa seuraavilla luottokorteilla:
VISA
VISA Electron
MasterCard
PayPal
Lasku, osamaksu:
Yrityslasku, B2B (business to business) asiakkaille. Lisämaksu tulee.
Lasku 14 päivää netto yksityisasiakkaille
Osamaksu yksityisasiakkaille

Osamaksu:


Voimme tarjota korotonta osamaksua aina 12 kk. asti meidän suomalaisille asiakkaille SveaWebPay kautta.

Maksimisumma osamaksulle on 4000 euroa.

HUOM! Jos maksimisumma ylittyy niin silloin suoritetaan ylittyvä rahamäärä “käsirahana”. SpaDealers tulee informoimaan lähemmin tästä silloin kun Osamaksu toivotaan ja summa ylittää 4000 euroa.

Voit kirjoittaa yhden esimerkkisumman tähän alle ja saat takaisin listan jossa eri maksuvaihtoehdot näkyy:

SveaWebpay (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa. Tämä on mahdollista, kun olet hyväksynyt luotonmyöntökriteerit ja täyttänyt henkilötunnuksesi kassalla. Saat kotiisi osamaksusopimuksen (2 kappaletta) joista Sinun tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla saat myös samaksun tarkemmat ehdot, jotka allekirjoituksellasi hyväksyt.

Luottoajan valitset Sinulle parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3092 tai asiakasinfo@svea.fi

Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saat asiakaspalvelustamme. Lue tarkemmat ehdot tästä. Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai tililuottosopimuksestamme, jonka löydät www.sveawebpay.fi. Svea noudattaa myös henkilötietosuojalakia. Myös tästä löytyy lisätietoja kuluttajaviraston sivuilta.

Yhteystiedot:
Svea WebPay/ Svea Ekonomi Ab, filial i Finland
Atomitie 2 C
00370 Helsinki
Puhelin: 09 4242 3092
Sähköposti: webpay@svea.fi
www.sveawebpay.fi