Thermowood - Laadukasta materiaalia tunteella

Laadukasta materiaalia tunteella

SpaDealersin kaikki tynnyrisaunat on valmistettu kestävästä lämpökäsitellystä männystä, jonka markkinointinimi on Thermowood. Erinomaisten kestävyysominaisuuksiensa ansiosta tämä materiaali soveltuu jatkuvaan kosketukseen veden, säiden ja tuulten kanssa. Lisäksi se muistuttaa ulkonäöltään eksoottisia puulajeja.

Thermowood – lämpökäsiteltyä mäntyä Lunawoodilta

 • Myrkytön, ympäristöystävällinen
 • Pihkaton
 • Erittäin mitta- ja muotopysyvä
 • Kaunis väri ja pinta, kokonaan läpivärjättyä puuta
 • Lahon- ja sään kestävä – kaikissa ilmastoissa
 • Hyvä lämmöneristyskyky
 • Vähäinen kosteuden- ja homeenmuodostusriski
 • Minimaalinen huoltotarve; öljykäsittely kerran vuodessa.
 • RELAX NORDIC 125X70, VILPRA WOOD

  RELAX NORDIC 125X70, VILPRA WOOD

  2260,00 € (sis. alv)

  Tuotenro: HT125702W

  Määrä:

 • CITY-PALJU BASIC - KAASU 24 KW

  CITY-PALJU BASIC - KAASU 24 KW

  1840,00 € (sis. alv)

  Tuotenro: HT150GP

  Määrä:

 • KYLPYTYNNYRI HT150 BASIC 1 - 15KW

  KYLPYTYNNYRI HT150 BASIC 1 - 15KW

  1950,00 € (sis. alv)

  Tuotenro: HT150SW1

  Määrä:

 • TYNNYRISAUNA Ø180 CM / PUUKIUAS / ERISTETTY SAVUPIIPPU, SUOJAPELLIT

  TYNNYRISAUNA Ø180 CM / PUUKIUAS / ERISTETTY SAVUPIIPPU, SUOJAPELLIT

  4882,00 €
  3905,00 €
  (sis. alv)

  Tuotenro: S1800AWD2P

  Määrä:

 • TYNNYRISAUNA Ø200 X 260 CM / PUUKIUAS / ERISTETTY SAVUPIIPPU, SUOJAPELLIT

  TYNNYRISAUNA Ø200 X 260 CM / PUUKIUAS / ERISTETTY SAVUPIIPPU, SUOJAPELLIT

  5764,00 €
  4611,00 €
  (sis. alv)

  Tuotenro: SLD200025WH

  Määrä:

Lämpökäsitellyn männyn – Thermowoodin – valmistaja on suomalainen Lunawood Ltd, joka on alan nykyinen markkinajohtaja ja edelläkävijä jo vuodesta 2000. Vuosittaisella 105 000 m3:n tuotantokapasiteetillaan Lunawood on johtava Thermowoodin valmistaja maailmassa. Yhtiön maine ja asema perustuvat innovatiiviseen ajatteluun, luotettavuuteen ja yhteistyöhön.

Pohjolan metsän aarteet

Lunawoodin ja Suomen edelläkävijyys alalla ei ole sattumaa. Suomi on tuhansien järvien ja metsien maa, ja pohjoinen ankara ilmasto on vuosisatojen ajan tuottanut hitaasti kasvavaa, hienosyistä puuta. Suomalaiset metsät tarjoavat väylän kestävään kehitykseen ja parempaan elämään. Lähellä luontoa voimme paremmin, ja aito puu antaa erilaisille rakennuksille oman erityisen tunnelmansa.

Rakkaus metsään on tehnyt Lunawoodista alan asiantuntijan, ja vain laadukkain raaka-aine valitaan Thermowoodin valmistukseen. Prosessin aikana parannetaan puun luonnollisia ominaisuuksia, luontoa suojellen. Pohjoismainen metsä muuntuu parhaaksi mahdolliseksi rakennusaineeksi.

Lämpöä ja höyryä – ilman kemikaaleja

Lunawood käyttää pääosin PEFC-sertifioitua pohjoismaista mäntyä ja kuusta, jotka lajitellaan tarkkojen laatuvaatimusten mukaan. Männystä käytetään vain ydinpuu ja latvatukin tuoreet oksat. SpaDealersin tynnyrisaunoihin käytetään ainoastaan mäntyä. Patentoitu tuotantoprosessi perustuu puun asteittaiseen lämpökäsittelyyn, jossa puun kemialliset ja fyysiset ominaisuudet muuttuvat pysyvästi. Lämpökäsittelykammioiden lämpötila nousee vaiheittain 212 C -asteeseen, ja koko prosessi kestää 110 tuntia tai viisi vuorokautta. Käsittelyn jälkeen puun kosteuspitoisuus on vähentynyt 4–7 prosenttiin, mikä parantaa merkittävästi materiaalin mitta- ja muotovakautta. Käsittelyssä hyödynnetään vain vesihöyryä ja lämpöä – ilman kemikaaleja. Tuloksena on ulko- ja sisäkäyttöön soveltuva lahon- ja sään kestävä, myrkytön ja pihkaton puu.

Kestävää, kaunista ja stabiilia

Puun massa “vanhennetaan”satavuotiasta puuta vastaavaksi. Eri puulaatujen luokituksessa ja niiden kestävyydessä Thermowood on luokassa kaksi kuten mm. setripuu ja tammi. Puun elinkaarta pidennetään, siitä tulee kestävämpi ja jopa kauniimpi. Puu on pinnaltaan samettisen sileää, miellyttävää koskea ja kauniisti ikääntyvää. Pohjoisen metsät ovat todellinen aarrekammio intohimoisille ja luoville rakentajille, joista Thermowood ja SpaDealers ovat osaltaan konkreettisia todisteita.Lue lisää täältä.

TILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa SpaDealersin uutiskirjeitä. Samalla hyväksyn, että SpaDealers käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Lisätietoja