Kotinikkarin kylpytynnyri - Spadealers

Kotinikkarin kylpytynnyri

On moni joka haluaisi itse rakentaa oman kylpytynnyrin ja he ovat kyselleet mahdollisuudesta saada rakentaa tämä juuri tästä materiaalista SpaDealersilta. Kotinikkarin kylpytynnyri on ratkaisu tälle jossa pohjamateriaali on valmiiksi pätkittynä mittoihinsa jonka itse saa sovitta ja sahata.

Tyhjennysreikä / alaputkelle on myös tehty. Normaalisti on pohja asennettu 3 osassa ja sivuuttamalla tämä vaihe valmistuksessa tehtaalla voimme tarjota meidän Basic kylpytynnyrin halvemmalla ilman että joutuisimme tinkimään sen korkeasta laadusta josta SpaDealers tunnetaan.

Valmiiksi jyrsityt sivulaudat sisältyvät myös pakettiin, samanlaiset kuin Basicille. Istuimet sisältyvät myös. Istuimet ruuvataan kiinni mutta jos haluat irroitettavat istuimet voi sellaiset tilata erikseen 45 Euron lisähintaan.

Tynnyrin halkaisija on 150 cm, sisäkorkeus 90 cm, vesimäärä 1200 l. Puumateriaali on lämpökäsiteltyä mäntyä. Helppo ja nopea asennus. Kaikki osat ovat esivalmistettuja.

On myös olemassa monta eri lisävarustetta joista itse voit valita alempana. Jos sinulla ei ole omaa lämmityslaitetta niin silloin voimme suositella esimerkiksi meidän Vilpra kamiinoita.

Asennusmenettely


Aseta pohjaosat riviin "parempi puoli ylöspäin". Alimmassa osassa näkyy kaksi mustaa merkkiä.


Merkkaa mitta piirustuksesta, ulkoreunasta ja listan yhdeltä puolelta. Vasen lista mitatataan vasemmalta puolelta


Sovita mittojen mukaan ja käytä tukijalkaa tukena. Käytä mukana tulevaa puukapulaa ja kumivasaraa kun pohjalaudat asennetaan.


Sovita tukilista piirustuksesta mitattuun kohtaan. Tukilistan oikea puoli tulee olla linjan mukaisesti.


Ruuvaa vinosti niin että se vetää kohti. Jatka seuraavan kanssa samalla tavalla kunnes koko pohja on asennettu.


Neljänteen pohjalautaan mitataan kiinnityskohdat molemmille uloimmille tukilistoille molemmin puolin.


Kiinnitä ruuvi 4,5x75 reikään missä on "X" "harpissa". Ruuvi 4,5x60 kiinnitetään ulompaan reikään joka on pohjan halkaisijaa varten ja sisempi reikä merkkaa asennuslinjan sivulaudalle. Merkkaa ensin ulompi linja ja sen jälkeen sisempi linja.


Tee asennuspöytä, katso asennusohje, kuva 2.4. Nosta pohja pöydälle ja sijoita 2 kpl sivulautaa tueksi niin että siitä tulee tukeva. Sahaa ulointa linjaa pitkin.


Pyörista reunat raspilla tai karkealla hiekkapaperilla.


Poraa 4mm reijät n. 6cm sisään päin kahteen ulompaan pohjalautaan. Vedä kiinni ruuvit 4,5x60.


Asenna nyt alempi putki (CHS) jos se sisältyy pakettiin lisävarusteena, katso asennusohje kuva 10. Muuten asennetaan valkoinen läpivienti ja 90 asteen mutka.

Seuraa nyt asennusohjetta HT150 Kylpytynnyrille.


Istuinten asennus


Istuin sekä istuintuki


Merkkaa reijät mukanatulevasta mallista ja poraa reijät 4mm poralla.


Pyöristä reunat karkealla hiekkapaperilla.


Aseta istuintuet aloittamalla sivulaudasta (0) keskellä pohjaa. Jokaisen istuimen väli on oltava 8 sivulautaa. Ruuvaa kiinni istuntuet.


Aseta istuimet tukien päälle ja poraa 4mm poralla. Ruuvaa tämänjälkeen kiinni istuimet esiporattuihin reikiin.HT150 Basic Asennusohje PDF muodossa
HT150 Basic Videoasennus (avautuu uudessa ikkunassa)
Tarvikkeet


TILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa SpaDealersin uutiskirjeitä. Samalla hyväksyn, että SpaDealers käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Lisätietoja