Näin on SpaDealersin kylpytynnyrit eristetty

Me rakennamme muovisen kylpytynnyrimme näin:

Muovista rakennettavan kylpytynnyrin tai ulkoporealtaan rakenne voi vaihdella paljonkin eri valmistajien ja mallien välillä

Erityisen tärkeää on tuotteen vakaus, koska vettä täynnä olevan kylvyn on kestettävä kovan vedenpaineen lisäksi kylpijöistä johtuva rasitus. Tällöin suuressa roolissa ovat materiaalin paksuus ja itse rakenteen tukevuus. SpaDealers’in polyeteenimuovisten tynnyreiden seinän- ja pohjan vahvuudet ovat 6–8 mm. Ero seinänpaksuudeltaan 4 mm kylpyihin on huomattava. Koska valmistushinta suurelta osin riippuu raaka-aineen painosta, materiaalisäästön takia kevyemmällä tuotteella on matalampi ostohinta.

Paljumemme vakautta lisätäksemme ne on “ankkuroitu” vakaan tukirakenteen sisään. Edellä mainittujen faktojen ansiosta SpaDealers –muovitynnyrit ovat markkinoiden vakaimmat. Helppo keino testata kylvyn vakaus on painella molemmin käsin sen reunoja. Ohuesta materiaalista valmistettu tuote keinahtelee paineltaessa.

Myös eristämistapoja on monia, koskien sekä rakennetta että eristysmateriaalia. Tehokas “täyseristys” edellyttää, että kylkien ja pohjan eristysmateriaalilla on riittävän korkeat eristysarvot. Ei riitä, että ainoastaan istuinten alapuoli on eristetty – useimmiten siksi, ettei istuinosa romahtaisi kokoon käyttäjien painosta. Myös kannen on oltava eristetty. Eikä pidä unohtaa suojata ulkopuolisia varusteita kuten esim. kamiinat ja suodattimet. Tässäkin SpaDealers on asiantuntija! Katso lisää tästä!

Oheinen kuva kertoo miten me muoviset kylpytynnyrit rakennamme. Markkinoiden vakaimman paljun/altaan valmistamisessa ei kompromisseja hyväksytä.

  1. Paksu 6-8 mm muovimateriaali
  2. Vakaa tukirakenne vedenkestävää 18 mm vaneria
  3. Ulkopaneeli lämpökäsiteltyä mäntyä
  4. Pohjassa 50 mm vahvuinen eristys sisältyy eristettyyn malliin
  5. Eristetylle mallille käytetään muotoiltu 40 mm seinäneristys
  6. LED–valaistus lisävarustena
  7. Porejärjestelmä vakiona malliin TopSpa XS ja muihin lisävarustena
  8. Syvennykset materiaalissa tukevamman rakenteen varmistamiseksi
  9. Eristetty kansi lisävarusteena, vakiona mallissa TopSpa XS

TILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa SpaDealersin uutiskirjeitä. Samalla hyväksyn, että SpaDealers käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Lisätietoja