Kloorista ja kloorittomista desinfiointiaineista - Spadealers

Kloorista ja kloorittomista desinfiointiaineista

ActivSpa Tab 5 on nopeasti liukeneva tabletti, joka varmistaa veden hygieenisyyden (sisä- tai ulkokäytössä olevissa) 500 – 2000 litran uima-altaissa, hieronta-altaissa, poreammeissa ja paljuissa

Yleisenä sääntönä voidaan todeta, että kloori on sopivin desinfiointiaine bakteerien poistamiseksi ja niiltä suojautumiseksi. Aktiivinen happi lisättynä veteen kloorivapaana vaihtoehtona poistaa tehokkaasti bakteereja, mutta sillä ei ole kloorin pitkävaikutteista ominaisuutta. Omien testiemme mukaan on ehdottomasti parasta käyttää sekä klooria (Spa Tab 5) että aktiivista happea yhdessä. Kaikkein parhaiten toimivat kloori ja 3-vaiheinen CombiTabs –tabletti: esimerkiksi 3 CombiTabs -tablettia viikossa ja 2 SpaTab 5 –tablettia, joista yksi laitetaan veteen muutama minuutti ennen kylpyä ja toinen kylvyn jälkeen. Helppo muistaa ja tehokasta! VINKKI! Jos olet allerginen kloorille, käytä CombiTabs-tabletteja! Muissa tapauksissa käytä SpaTab 5 -tabletteja tai edellä kuvattua yhdistelmää.

Kloori on eniten käytetty desinfiointiaine

Kloori puhdistaa veden sekä orgaanisista että epäorgaanisista epäpuhtauksista. Siksi useimmissa uimahalleissakin käytetään klooria pitämään vesi hygieenisenä ja silmin nähden puhtaana.

Kloorittomana vaihtoehtona desinfiointiin voidaan käyttää aktiivista happea

OxyChock - aktiivinen happi

Tuote OxyChock on rae, joka vapauttaa happea (aktiivinen happi) liuotessaan veteen. Korkea happipitoisuus tappaa bakteerit. Toisin kuin kloori, se katoaa vedestä nopeasti. Vain neljän tunnin kuluttua sitä tuskin voidaan enää vedestä mitata eikä sillä silloin enää myöskään ole suojaavaa vaikutusta. Siksi tuotetta lisätäänkin veteen useammin kuin klooria. Aktiivisen hapen ihannearvo vedessä on 3-5 mg / l (ppm).

Tehokas klooriton desinfiointiaine allasvettä varten joka sopii erinomaisesti sinulle jolla on herkkä iho

Suosittu klooriton tuote on CombiTabs, jonka aktiivisena desinfiointiaineena on aktiivinen happi. Se on "3-vaiheinen" tabletti, joka aktiivisen hapen lisäksi sisältää levän kasvua estäviä ja kalkkikerrostumia ehkäiseviä aineita.

Kloorittoman desinfiointitavan valinnnutkin voi hyödyntää veden klooripitoista shokkikäsittelyä 14 päivän välein.

Klooriton desinfiointimenetelmä on tehokas lyhytkestoisesti. Muutaman viikon sisällä vedessä voikin kehittyä mikro-organismeja ja bakteereita, joita kloorittomat vedenhoitotuotteet eivät pysty käsittelemään. Etenkin lämpiminä ajanjaksoina vesi on syytä desinfioida perusteellisesti joka 14. päivä klooripitoisella shokkikäsittelyllä, joka taatusti poistaa altaasta kaikki bakteerit. Aktiivinen Happi ja Kloori ovat yhteensopivia, joten voit yhdistää kloorin ja aktiivisten happituotteiden käytön. Ellet pidä kloorin hajusta, odota kylpemistä kunnes haju on haihtunut.

Kun tyhjennät kylvyn vedestä, suosittelemme, että käytät vedenpuhdistuslaitokselle johtavaa talon viemärijärjestelmää.

Konsentroituja kloorituotteita ei saa kaataa viemärijärjestelmään, vaan ne on pakattava ja vietävä "vaarallisina jätteinä" kierrätysasemalle.

HUOMIOITAVAA

Valitusta desinfiointivaihtoehdosta riippumatta on tärkeää käydä suihkussa aina ennen kylpyyn menoa, jotta veteen ei kulkeutuisi likaa, meikkiaineita yms.

Lue lisää 4-vaiheisesta menetelmästä puhtaan ja luotettavan kylpyveden puolesta

TILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa SpaDealersin uutiskirjeitä. Samalla hyväksyn, että SpaDealers käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Lisätietoja