Tehokas eristys nopeuttaa kylpytynnyrin lämmittämistä - Spadealers

Tehokas eristys nopeuttaa kylpytynnyrin lämmittämistä – ja säilyttää lämpötilan pidempään lämmityksen päätyttyä!

Myös eristämistapoja on monia, koskien sekä rakennetta että eristysmateriaalia. Tehokas “täyseristys” edellyttää, että kylkien ja pohjan eristysmateriaalilla on riittävän korkeat eristysarvot. Ei riitä, että ainoastaan istuinten alapuoli on eristetty – useimmiten siksi, ettei istuinosa romahtaisi kokoon käyttäjien painosta. Myös kannen on oltava eristetty. Eikä pidä unohtaa suojata ulkopuolisia varusteita kuten esim. kamiinat ja suodattimet. Tässäkin SpaDealers on asiantuntija! Katso lisää tästä!

Kaavio näyttää City-Palju Arctic kylpytynnyrin lämmityksen kaasukamiinalla.

arctic city palju

Tätä mallia suosittelemme tiheään rakennetulle alueelle, nopeaa lämmittämistä arvostavalle ja sinulle, joka haluat kastautua uhraamatta paljon aikaa ennalta suunnitteluun ja lämmittämiseen. AquaClarus puhdistuslaitteen ansiosta samaa vettä voidaan käyttää pidempään, ja toistuvaan lämmittämiseen tarvittava kaasun määrä vähenee. Testi Cooling down alla näyttää että lämpötila laskee 3 astetta 24 tunnin aikana mikä vastaa 0,4 kg kaasunkulutusta ja 15 minuutin lämmitysaikaa.

Sininen käyrä on veden lämpötila kylpytynnyrissä.
Lila käyrä näyttää suojalaatikon sisällä olevan lämpötilan 20 cm ylös pohjasta.
Vihreä käyrä on ulkolämpötila.Lämmitys sammutetaan

arctic kylpytynnyri

Kaavio näyttää miten veden lämpötila viilenee ja ja miten lämpötila vaikuttaa suojalaatikossa olevaan lämpötilaan sen jälkeen kun lämmitys on lopetettu. Suojalaatikon kansi on päällä, kiertovesipumppu on käynnissä ja pois päältä eri kertaa. Malli on se eristetty City-palju Arctic kylpytynnyri joka myös oli varustettu eristetyllä kannella (lisävaruste). Testi joka kesti 24 tuntia näyttää pieniä muutoksia veden viilentymisessä ja että lämpötila suojalaatikon sisällä pysyy myös hyvin plusviivan yläpuolella. Uskallamme väittää että meidän eristysperiaate on markkinoiden paras.

Mittausalueilla “No circulation” on kiertovesipumppu pysäytettynä. Sillä on vaikutusta lämpötilaan joka silloin laskee suojalaatikon sisällä jossa kamiina sijaitsee. Sen takia suosittelemme että kiertovesipumppua pidetään käynnissä jos ulkolämpötila on alle 0 astetta.

Sininen käyrä on veden lämpötila kylpytynnyrissä.
Lila käyrä näyttää suojalaatikon sisällä olevan lämpötilan 20 cm ylös pohjasta.
Vihreä käyrä on ulkolämpötila.

TILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa SpaDealersin uutiskirjeitä. Samalla hyväksyn, että SpaDealers käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Lisätietoja