AquaStar - Spadealers

Polar AquaStar - miellyttävään ympärivuotiseen käyttöön

Minkä valitsen? Lue vinkkejä tästä!


LÄMPÖPUUSTA VALMISTETTUA JA MUOVITETULLA SISÄPINNALLA VARUSTETTU MESTARILLISTA KÄSITYÖTÄ

Suo itsellesi täydelliseen rentoutumiseen ripaus ylelli-syyttä ja hyväätekevää hierontaa lämmitetyssä vedessä .AquaStar on lämpöpuusta valmistettu ylellinen porekylpy. Sisäläpimitta on joko 150 tai 180 cm (ulkomitta 185x185 / 210x210 cm), ja kylvyssä 6 tai 8 paikkaa. AquaStar -pakettiin sisältyy automaattinen suodatus, termostaattiohjattu säädettävä lämmitys ja 4 vesihierontapistettä, joissa kussakin 6 hieromasuutinta. Pakettiin kuuluu myös porejärjestelmä ja eristetty kansi.
Leveä reunus on veneenkannen lailla rakenettu ja pintakäsitelty elastisella muovipinnoitteella (TubCoat). Sama rakenne ja pinnoite myös kylvyn sisäpuolella pohjassa ja penkeissä.


Automaattisesti eri värejä vaihtava led-valaistus on saatavissa lisävarusteena.
Polar AquaStar 150
Polar AquaStar 180AQUASTAR 150/180
  • Täysin eristetty
  • Automaattinen suodatusjärjestelmä
  • Termostaattiohjattu sähkölämmitys
  • Eristetty kansi
  • Pieni sähkön kulutus
  • Elektroninen ohjausjärjestelmä
  • Porejärjestelmä
  • Hierontajärjestelmä
  • Tyhjentäminen vedestä tapahtuu vaivattomasti yhdestä ja samasta paikasta.

SpaDealers "SpaTouch" -ohjainjärjestelmällä on helppo ohjata kylvyn eri toimintoja

ERISTYS, RAKENNE JA SUODATUS


Suodatin, pumput, sähkölämmitin ja ohjainjärjestelmä ovat hyvin suojassa eristettyjen seinien ja pohjan sisäpuolella. Jokaisessa nurkassa on 2 huoltoluukkua, jotka ovat helposti käsillä.

Vedenkierrosta lämmitystä ja suodatusta varten vastaa yksi 550 W pumppu. Ilmaporepumpun teho on 700 W, joka tuottaa voimakkaan poreilun.
Pakkaselle arat pumput ja putkistot suojataan 40 mm paksulla polyuretaanilevyllä, eristekansi täydentää paketin.

Tehokas lamellisuodatin, jonka pinta-ala on 9,3 m², on huollon yhteydessä huuhdeltava.Neljän vesihierontapisteen veden kierrosta vastaa kaksi voimakasta 900 W pumppua.

Sähkönkulutus (ylläpitolämpö ja suodatus) on noin 5 kWh vuorokaudessa vedenlämpötilan ollessa 37° C. Rakenne kestää hyvin jopa -30 °C pakkasta.Eristysperiaate

Polar-mallissa kylmä pysyy ulkopuolella kylmimmälläkin säällä. Hyvän eristyksen ansiosta häiriöitä ei ilmene pitkäaikaisenkaan virran katkaisun aikana. Myös pumput, putket ja kytkennät on suojattu pakkaselta jota taas tavallisissa spa-kylvyissä ei ole.Vesihygienia on tärkeää!

TILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa SpaDealersin uutiskirjeitä. Samalla hyväksyn, että SpaDealers käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Lisätietoja