Exclusive - Spadealers

Exclusive

Minkä valitsen? Lue vinkkejä tästä!


HT150 / 180 EXCLUSIVE


HT150 Exclusive Wood
HT180 Exclusive Wood

Lue mitä toiset tykkäävät Exclusivistä

Perinteinen pyöreä kylpytynnyri on myös saatavissa sivuista ja pohjasta muovitettuna. Sivut on tällöin tehty moduuleina, joko 6 tai 8 kappaleena riippuen siitä onko halkaisija 150 cm (HT150) vai 180 cm (HT180). Kylpy on sisältä pinnoitettu elastisella läpinäkyvällä muovilla (TubCoat) puhdistuksen helpottamiseksi. Jokaisen sivu- ja pohjalaudan väliin levitetään tiivistysmassaa ennen niiden konetyöstöä ja muovitusta. Massa pitää moduulin koossa ja helpottaa puhdistamista. Kolmiosainen alusta on tehty samalla tavalla.

Halkaisija 150 cm ja vesimäärä 1200 l, tai vaihtoehtoisesti halkaisija 180 cm ja vesimäärä 1800 l. Yksinkertainen ja nopea asennus joka kuitenkin vaatii tarkkuutta ja että noudattaa mukanatulevaa asennusohjetta. Kaikki mukanaolevat osat esivalmisteltuja. Tarvitset vain kumivasaran, ruuvaimen, jakoavaimen tai vastaavan.

Valmiiden moduulien asentaminen sujuu helposti ja nopeasti. Jokaisen moduulin yhteenliittämiseen käytetään erityistä tiivistysmassaa, joka myös kuuluu toimitukseen. Kylpytynnyri kiristetään kokoon ruostumattomalla teräsvyöllä kuten Basic-malleissa. Vakiotyypeissä toimitukseen sisältyy edellä mainittujen lisäksi istuimet, reunalauta, lämmitys tarvittavine läpivienteineen, riippuen lämmitysvaihtoehdosta.

Juoksutushana on valmiiksi liitettynä alempaan kiertoputkeen, joka tulee ulos pohjan alta. Jos juoksutushanan letku on vedettävä pidemmälle, sitä voi pidentää 32 mm letkulla. Myös kansi, raput, pore- ja suodatusjärjestelmä sekä vedenalainen valaistus ovat valinnaisia.

HT150 Exclusive piirustuksia
HT180 Exclusive piirustuksia
Kuvagalleria
AsennusohjeExclusive
  • moduulijärjestelmä (muovitettu)
  • helppo asentaa
  • irrotettavat istuimet
  • kamiina ulkopuolella

HT150 Exclusive Electric
HT180 Exclusive Electric

HT180/150 Exklusive on saatavissa myös "pakettina", johon kuuluu suodatin/sähkölämmitys, erikoisraput, kansi ja porejärjestelmä. Malliin voidaan liittää myös puukamiina.

Tutustu suosituksiimme suodattamisesta.Vesihygienia on tärkeää!Muovitetulla sisäpinnalla