Basic - Spadealers

SpaDealers valmistaa kylpytynnyreitä mm. pyöreän, klassisen mallin mukaisesti. Perusmalli Basic on käyttäjäystävällinen kylpytynnyri, jota voidaan "päivittää" erilaisilla varusteilla.

HT150 / HT180 Basic kylpytynnyri

Lämpöpuusta (LunaWood) valmistettu kylpytynnyri. Varusteina 6 tai 8 irrotettavaa istuinta.

Kylpytynnyrin ulkohalkaisija on 1530 mm ja korkeus 1000 mm. Sisältää seuraavat: 56 kpl sivulautaa (2 ylimääräistä), pohja 3 osassa, 2 kpl ruostumatonta kiristysvanne, 6 kpl penkki (irrotettavaa), ruostumattomia ruuveja ja asennustarvikkeita.

HT180 kylpytynnyrin ulkohalkaisija on 1800 mm ja korkeus 1000 mm. Sisältää seuraavat: 66 kpl sivulautaa (2 ylimääräistä), pohja 3 osassa, 2 kpl ruostumatonta kiristysvanne, 8 kpl penkki (irrotettavaa), ruostumattomia ruuveja ja asennustarvikkeita.

Kylpytynnyrin tilavuus on noin 1200 litraa (HT150) tai 1800 litraa (HT180), ja se on helppo täyttää esim. puutarhaletkulla. Vesi tyhjennetään pohjassa olevasta tyhjennysletkusta. Kylpytynnyri toimitetaan pääasiallisesti rakennus-sarjana ja kamiinat, jotka kytketään kylpytynnyrin ulkopuolelle, sisältyvät yleensä eri pakettiratkaisuihin, mutta myydään myös erikseen. Huom! Perusmalliin HT150 ei sisälly kamiinaa eikä liitosputkia.

Rahtikustannukset rakennussarjalle ovat myös merkittävästi edullisempia kuin valmiiksi rakennetun tuotteen rahtikustannukset. Kootun tuotteen asentaminen kohteeseensa aiheuttaa myös usein ongelmia, jos esim. käytettävä tila on rajoitettu ja/tai maasto on vaikeakulkuista. Kun kylpytynnyri toimitetaan esimerkiksi 7:ssä laatikossa, joista raskainkin painaa vain 28 kg, sijoituspaikka ja maasto eivät enää muodostu ongelmiksi.IRROTETTAVAT ISTUIMET

- Yksinkertainen, mutta nerokas keksintö!


Irrotettavat istuimet
  • Helppo pitää puhtaana
  • Yksinkertainen asennus

Omasta kokemuksesta tiedämme, että kiinteiden penkkien alla olevan tilan puhtaana pitäminen voi olla vaikeaa. Siksi olemmekin kehittäneet oman rakenteen, jonka ansiosta istuimet voidaan helposti irrottaa puhdistuksen ajaksi. Irrotettavien istuinten toinen merkittävä etu on se, että voit helposti asentaa ne itse omaan kylpytynnyriisi. Asentaminen oli aikoinaan aikaa vaativa prosessi, mutta nyt pohja ja istuimet on helppo asentaa alle 30 minuutissa. Jokainen istuinalusta käsittää 2 kpl valmiiksi esiporattuja "jalkoja" ja liitososan. Istuinten paikoillaanpysymisen ja helpon irrotettavuuden varmistamiseksi niitä pitää paikallaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu istuinpidike, joka voidaan avata ja sulkea tarvittaessa. Rakenne on mallisuojattu.

Saatavissa myös mitoissa: halkaisija 180 cm, 8 penkkiä, vesimäärä 1800 litraa.
Asennus

Asennusohjeemmekin ovat tuttua SpaDealers-laatua. DVD:lle tallennettu animaatio-ohje on herättänyt suurta mielenkiintoa yksityiskohtiensa runsauden ja sommittelunsa ansiosta. DVD auttaa osaltaan ymmärtämään paremmin sen, että SpaDealers tarjoaa asiakkailleen jotakin täysin uutta ja liikeidean kehittäminen jatkuu vakavalla pohjalla.

Asennusohje
Asennusohje, videoKäytön jälkeen kylpytynnyrin vesi poistetaan.

SpaDealersin kylpytynnyreissä on juoksutuslaite alemmassa putkessa, josta myös valuu ulos. Kylpytynnyri huuhdellaan puhtaalla raikkaalla vedellä. Jos vesi on seissyt kylpytynnyrissä pitkään, tynnyri on myös harjattava esim. mäntysaippualla. Muista puhdistaa myös istuinpenkkien alta. Jos sinulla on SpaDealersin puukamiina, se on aina tyhjennettävä vedestä avaamalla musta juoksutustulppa. Kaasukamiina tyhjenee sitten itsestään ja vesi valuu pois alemman putken kautta.

Vesihygienia on tärkeää!


TALVIKÄYTTÖ

Jos jäätymisriski on olemassa, täytyy lämmitin tyhjentää vedestä käytön jälkeen. Veden luonnollinen kierto loppuu, kun lämmitin sammutetaan. Se pieni vesimäärä joka jää kamiinaan voi jäätyä helposti ja aiheuttaa lämmönvaihtimen rikkoutumisen. Jos vesi jätetään tynnyriin, täytyy lämpöputket varustaa sulkemis- ja tyhjennysmahdollisuuksin, joiden avulla kamiina voidaan tyhjentää. Riipuen siitä miten tämä järjestetään voi olla tarpeellista eristää kamiinan ja tynnyrin väliset liitinputket.

Sulkoproppu

Yksinkertainen ja nopea asennus. Kaikki mukana olevat osa esivalmisteltuja. Tarvitset vain kumivasaran, ruuvaimen, jakoavaimen tai vastaavan.Lisävarusteita
Basic 8-kulmaisella laidalla
DTH150 / DTH180

Perusrappu DT150 / DT180
Erikoisrappu DT150S / DT180S
2-osainen lämpöpuukansi
DTL150 / DTL180

Vinyylikansi DTLV150Vanerikansi DTLF150 / DTLF180LÄMMITYSVAIHTOEHTO


Vilpra Wood!
TILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa SpaDealersin uutiskirjeitä. Samalla hyväksyn, että SpaDealers käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Lisätietoja