Paljun valitseminen - SpaDealers

Paljun valitseminenEmme kehu halvoilla hinnoilla, sen sijaan laatu ja asikaspalvelu on meille tärkeää, mitä Sinä arvostat?

Samanlaisilla tuotteilla on usein monta eri hintaa, vaikka tuotteen käyttötarkoitus on sama on niiden ominaisuuksissa merkittäviä eroja. Markkinoilla on valitettavasti myös huonoja tuotteita tarjolla, syy tähän on valmistajan halu tehdä nopeaa rahaa kasvavalla kaupanalalla. Lukemalla tämä vertailu saat paremman käsityksen mitkä erot ovat. Suurin osa asiakkaistamme arvostavat laatua ja palvelua he myös tietävät että "Where Quality and Service meet" iskulause myös vastaa todellisuutta.
Perinteisen (160 cm) ja SpaDealers kylpytynnyrin rakennevertailu (150 cm).

Kylpytynnyri | Vuotokohdat | Kamiina | Asennus | Kiristysnauhat | Materialaali ominaisuudet
Perinteinen kylpytynnyri

SpaDealers kylpytynnyri

spadealers
spadealers
Tyypillinen perinteinen kylpytynnyri uppokamiinalla. Tässä tapauksessa tynnyri on valmistettu kuusesta.
SpaDealers valmistaa kylpytynnyrit lämpöpuusta, joka myös tunnetaan nimellä ThermoWood. Puu on läpivärjäytynyt käsittelyn yhteydessä, se on huomattavasti kevyempää kuin käsittelemätön puu. Lämpöpuu on myös mittapitävää.spadealers

spadealers

spadealers
spadealers

spadealers

spadealers
Tavallinen puu (kuusi, mänty, lehtikuusi jne.) on elävä materiaali ja materiaalin kutistuminen kuivuessa aiheuttaa aina vuotoja. Kuvasarjasta näet miten pohjaan ja reunaan muodostuu suuria halkeamia ja aukkoja jotka aiheuttavat jatkuvia ongelmia vuotojen suhteen. Jokaisen kuviumisen jälkeen tynnyrin täyttämiseen kuluu vähintään kaksi kertaa sen volyymi vettä ennen kuin se on vedenpitävä.
Lämpöpuun valmistus poistaa puusta kaiken kosteuden ja lopputuloksena on lähes täysin elämätön materiaali, tämän johdosta lämpöpuu soveltuu erinomaisesti kylpytynnyrin kaltaiseen tuotteseen. Tuote ei vuoda edes oltuaan pitkään kuiva. Normaali vuodon määrä asennuksen jälkeen on noin 5-10 litraa, lähinnä oksakohdista.spadealers

spadealers
spadealers

spadealers
Uppokamiina vie tilaa kylpytynnyrin sisältä ja tästä syystä perinteinen kylpytynnyri on kookkaampi. Vesitilavuus kasvaa ja veden kulutus sen myötä, myös lämmittämiseen kuluva aika pitenee. Uppokamiina estää myös peittävän kannen käytön, mikä lisää lämmönhukkaa. Syvään kamiinaan mahtuu paljon polttopuita mutta hyötysuhde on heikko sillä suuri osa energiasta menee hukaan savupiipun kautta. Uppokamiinan sytyttäminen ja tuhkanpoisto on hankalaa. Polttopuusta ja tuhkanpoistosta joutuu veteen aina roskaa. Kylmää vesimassa joka ympäröi kamiina suuren osan lämmitysajasta tervauttaa kamiinan sisäpinnan vajaavaisen palamisen johdosta, terva alentaa myös kamiinan hyötysuhdetta.
Koska uppokamiinalla varustetussa kylpytynnyrissä ei ole mitään virtausta vaan lämmitys tapahtuu kamiinan välittömässä läheisyydessä on vettä sekoitettava jotta lämpö tasautuisi.
SpaDealers kylpytynnyri on varustettu ulkopuolisella lämmittimillä. Kamiina jossa kaksoisvaippa palotila ja hormisto on rakenteeltaan niin suunniteltu että paras mahdollinen hyötysuhde saavutetaan. Liitosputkien paikat varmistavat että koko vesimassa liikkuu tynnyrissä ja näin saadaan mahdollisimman tasainen lämpötila koko kylpytynnyriin. Ulkopuoleinen kamiina vapauttaa tilaa tynnyrin sisäpuoleleta kylpijöitä varten. Lisävarustevalikoima on laaja ja tynnyrin muuntaminen helppoa.spadealers

spadealers
spadealers

spadealers
Käsittelemätömästä puusta valmistettu kylpytynnyri on aina toimitettava valmiiksi kasattuna sillä viimeinen lauta on jokaiselle tynnyrille uniikki, sen leveys joudutaan aina mitoittamaan erikseen.
SpaDealers kylpytynnyri toimitetaan rakennussarjana ja se on helppo kasata paikanpäällä, kaikki osat on valmiiksi työstetty joten mitään puusepän työkaluja ei tarvita. Koska lämmpöpuu on materiaalina huomattavsti käsittelemätöntä kevyempää valmiiksi kasatun tynnyri siitäminen on helppoa. Rakennussarja toimitetaan 7 laatikossa ja voidaan näinollen jakaa tarvittaessa useampaan kuljetukseen, peräkärry tai lava-/pakettiauto soveltuu hyvin kuljetukseen.

spadealers
spadealers
Käsittelemättömästä puusta valmistettu tynnyri elää koko ajan ja tämä johtaa jatkuvaan kiristysvanteiden säätämiseen. Koska vanteiden on puun turpoessa kestettävä kovaa painetta on pultti ja mutterikoko oltava sen mukainen. Tynnyrin kuivuessa vanteet eivät halua pysyä paikoillaan vaan tahtovat valua alas tynnyrin kylkeä pitkin.
SpaDealers tynnyrin kiristysnauha on 0,5x50 mm joka on riittävä lämpöpuuta varten. Kiristysnauhaa ei asennuksen jälkeen enää tarvitse säätää.spadealers
spadealers spadealers
Puussa olevaa pihkaa valuu käsittelemättömässä tynnyrissä koko sen käyttöiän ajan. Tarttuessaan ihoon tai vaateisiin on se vaikeasti poistettavissa.
Lämpöpuussa ei enää ole pihkaa jäljellä. Lämpöpuu on luonnollinen ympäristöystävällinen materiaali jossa ei ole kemikaaleja eikä lisäaineita.Tämän jälkeen ehkä haluat katso eri kylpytynnyrien pakettiratkaisuja ja valita omaan käyttöön sopiva tuote.

TILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa SpaDealersin uutiskirjeitä. Samalla hyväksyn, että SpaDealers käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Lisätietoja