SpaDealers

SPADEALERS

spadealers

SpaDealers on Korsnäsissä toimiva suomen perheyritys, joka on toiminut eri liiketoiminta-aloilla jo vuodesta 1981. Kylpytuotteet (kylpyaltaat, porealtaat, kylpytynnyrit, saunat) tulivat mukaan liiketoimintaan vuonna 2003.

Oma tuotekehittely

Määrätietoinen panostus perinteisen kylpytynnyrin kehittämiseen on vakiinnuttanut asemamme alan johtavien innovaattoreiden joukossa. Malleissa, joita tänään valmistamme, on edistyksellisiä ja silti yksinkertaisia ja käytännöllisiä rakenneratkaisuja parhaiden mahdollisten toimintojen varmistamiseksi.
Ensiluokkainen valmistus

Tuotteemme valmistetaan omissa tiloissamme ja omilla koneillamme Korsnäsissä. Suuri osa tuotannosta toteutetaan CNC-työstökoneilla.
Trädelar till våra badtunnor tillverkas med avancerade CNC metoder

Tuotevienti ulkomaille

Useat maamme rajojen ulkopuoliset vientikohteet ovat tärkeä osa liiketoimintaamme, koska kotimaiset markkinat ovat rajalliset ja kausipainotteiset.
Trädelar till våra badtunnor tillverkas med avancerade CNC metoder

Monipuolinen ja kattava tuotevalikoima

Me SpaDealersillä olemme ansaitusti ylpeitä voidessamme tarjota markkinoiden laajimman valikoiman aidosta suomalaisesta lämpökäsitellystä männystä valmistettuja erilaisia kylpytuotteita. Lisäksi meillä on puulämmitteisiä ja kaasulämmitteisiä – eri muovimateriaaleista kuten polyeteenistä, akryylistä ja lasikuidusta valmistettuja – kylpytynnyreitä ja kylpyaltaita. Myös ulkosaunat sekä monet kylpyyn ja saunaan liittyvät tarvikkeet kuuluvat valikoimaamme.
Trädelar till våra badtunnor tillverkas med avancerade CNC metoder

Laatu ja palvelu

”Where Quality and Service meet” on tavaramerkkimme, ja sinun asiakastyytyväisyytesi meidän tärkein tavoitteemme. Oman suunnittelun, tuotekehityksen ja valmistuksen ansiosta koko prosessin valvonta on hallinnassamme varmistaen siten tuotteidemme korkean laadun sekä hyvän tuote- ja huoltotietämyksen. Noudatamme toimintaamme ja tuotteitamme koskevia, kulloinkin voimaasa olevia vaatimuksia, lakeja ja säädöksiä. Olemme turvallinen toimittaja, johon voit luottaa.
Trädelar till våra badtunnor tillverkas med avancerade CNC metoder


spadealers spadealers