Puusta valmistettu kylpytynnyri, tilaa netistä! - SpaDealers

PUUSTA VALMISTETTU KYLPYTYNNYRI

SpaDealers'in kylpytynnyrit on valmistettu lämpökäsitellystä kotimaisesta männystä, mikä tekee paljusta erityisen tiiviin ja kestävän. Männyn kauniin kotoisaa ruskeaa ei ole piilotettu, vaan puun eri sävyt ja kuviot tekevät kylpytynnyristä erittäin hyvin luontomaisemaan istuvan. Kylpytynnyrissä käytetty mänty on lämpökäsitelty, eli käsitelty korkeassa lämpötilassa ja höyryssä. Lämpökäsitellystä männystä tehty kylpytynnyri on hyvin ympäristöystävällinen, eikä sen käsittelyssä ole käytetty kemikaaleja tai muita lisäaineita. Puinen kylpytynnyri kestää hyvin myös vuodenaikojen vaihtelut.

Puinen kylpytynnyri on tunnelmallinen valinta paljuksi, joka on tyyliltään luonnonläheinen ja suomalainen. Ulos sijoitettu kylpytynnyri on kodin luksuksen viimeistelevä tuote, jossa on ihana rentoutua vuoden ympäri, säässä kuin säässä. Pieni kylpytynnyri on nopea lämmittää ja riittävä 1-2 hengen illanviettoon, mutta meiltä löydät kylpytynnyrit isommallekin porukalle.

Kylpytynnyri puusta? Lue lisää lämpökäsitellystä männystä paljumateriaalina!

SpaDealers'in kylpytynnyri on joko puulämmitteinen, kaasulämmitteinen tai sähkölämmitteinen. Täältä saat lisätietoa paljun lämmittämisestä ja eri lämmitysvaihtoehdoista.

Lue kokemuksia SpaDealers kylpytynnyreistä.

TILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä sähköpostiosoitteeni vahvistan, että haluan vastaanottaa SpaDealersin uutiskirjeitä. Samalla hyväksyn, että SpaDealers käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia. Lisätietoja