SpaDealers

SPADEALERS

spadealers

SpaDealers on vuonna 1981 perustettu Suomen länsirannikolla sijaitseva perheyritys. Kylpytuotteet (kylpyaltaat, porealtaat, kylpytynnyrit, saunat) tulivat mukaan liiketoimintaan vuonna 2003.

Oma tuotekehittely

Määrätietoinen panostuksemme mm. perinteisen kylpytynnyrin tuotekehittelyyn on johtanut siihen, että SpaDealers on tänä päivänä yksi johtavista innovaattoreista alallaan.


Ensiluokkainen valmistus

Tuotteemme valmistetaan omissa tiloissamme ja omilla koneillamme Korsnäsissä. Suuri osa tuotannosta toteutetaan CNC-työstökoneilla.

Tuotteemme valmistetaan omissa tiloissamme ja omilla koneillamme Korsnäsissä. Suuri osa tuotannosta toteutetaan CNC-työstökoneilla

Tuotevienti ulkomaille

Tuotteita viedään lukuisiin maihin. Oma suunnittelu, kehitys ja valmistus tarjoavat kattavan katsauksen koko prosessiin ja takaavat tuotteiden korkean laadun.

Tuotteita viedään lukuisiin maihin. Oma suunnittelu, kehitys ja valmistus tarjoavat kattavan katsauksen koko prosessiin ja takaavat tuotteiden korkean laadun.

Monipuolinen ja kattava tuotevalikoima

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota markkinoiden laajimman valikoiman suomalaisesta korkealuokkaisesta lämpökäsitellystä männystä valmistettuja erilaisia allas- ja saunamalleja. Tarjoamme sinullekin mahdollisuuden nauttia aidosta suomalaisesta saunasta oman kotisi tai vapaa-ajan asuntosi pihapiirissä.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota markkinoiden laajimman valikoiman suomalaisesta korkealuokkaisesta lämpökäsitellystä männystä valmistettuja erilaisia allas- ja saunamalleja

Laatu ja palvelu

”Where Quality and Service meet” on tavaramerkkimme, ja sinun asiakastyytyväisyytesi meidän tärkein tavoitteemme. Oman suunnittelun, tuotekehityksen ja valmistuksen ansiosta koko prosessin valvonta on hallinnassamme varmistaen siten tuotteidemme korkean laadun sekä hyvän tuote- ja huoltotietämyksen. Noudatamme toimintaamme ja tuotteitamme koskevia, kulloinkin voimaasa olevia vaatimuksia, lakeja ja säädöksiä. Olemme turvallinen toimittaja, johon voit luottaa.

spadealers

spadealers spadealers